InnerForce groeigroep

Het Leven is een proces dat wil blijven groeien!!

InnerForce Groeigroep

We zijn allemaal op pad en ondernemers in het leven. We hebben allemaal onze dromen en verlangens hoe klein of groot ze ook zijn. Het leven is een proces dat wil blijven groeien zo lang als dat mogelijk is.

Sommige dromen van het starten van een eigen onderneming of project, andere dromen van een betere gezondheid of zijn opzoek naar persoonlijke ontwikkeling en verbinding met zichzelf.

Alles is mogelijk in het leven als we onszelf grote vragen durven stellen en ons kunnen afstemmen op onze innerlijke leiding. Grote vragen zijn de bouwstenen of basis van onze dromen en verlangens. Grote vragen vormen een fundament waarop je kunt gaan bouwen met de nodige zelfdiscipline, wil, focus, moed , geloof en vertrouwen.
Ook als je nog niet weet wat je wilt of geen voeling of verbinding hebt met jouw weg dan is dit ook een heel geschikt traject voor jou.

Als er op ons pad moeilijkheden of hindernissen komen dan verliezen we soms de moed, het zicht of de verbinding met ons zelf. Het leren begrijpen en ook voelen dat obstakels of nieuwe situaties ook leermomenten of groeimomenten kunnen zijn... en het leren accepteren dat dat een deel is van het leven en groeiprovecs... maakt dat we weer grip krijgen en ons levenspad en tevens dromen of doelen kunnen vervolgen. Onze grote vragen kunnen we gebruiken als kompas indien we de weg kwijt zijn.

In de groeigroep maken we elkaar deelgenoot van onze dromen en verlangens. Dit doen we in de allerhoogste integriteit, gelijkheid en respect voor elkaar, los van ego. We delen onze grote vragen en helpen elkaar inzicht te krijgen in blinde vlekken of remmende factoren. Het koude ijsbad is onze “warme vriend” om bewust remmingen te transformeren naar ruimte, inzicht en daadkracht

Dit traject loopt over 7 maanden en gaat als volgt in zijn werk:

1. Een individuele intake sessie met kennismaking,..het helder maken van het persoonlijk doel waar men naar toe wil groeien. 

2. Een basisworkshop in groep . Deze workshop omvat koude training (ijsbad), ademhalingstechnieken en de vijf elementen van Lu Jong. Een goede gezondheid is een vereiste!

3. Daarna volgen 5 ontmoetingen in groep waar we onze groei en obstakels bespreken , helder maken en transformeren in het ijsbad. We oefenen in een klein groepje van max. 6 personen, dit geeft vertrouwen en commitment.

Data: individuele intake 7/10 /23 ( 1, 5 uur)
Basisworkshop: 5 /11/23 ( 4 a 5 uur)
Groeigroep: 3 /12/23, 7/1/24 , 4/2/24, 3/3/24, 6/4/24 ( telkens 4 uur)
DEZE GROEP IS REEDS VOLZET. Nieuwe data volgen.


Prijs: 820 euro

Saskia Voeten & Evy Stippelmans

Inschrijven