Beauty

Wendy Hanegreefs

Beauty time in peer

DSC03555

Ik ben Wendy Hanegreefs, 46 jaar, en woon in Wijchmaal (Peer),mama van Seth, Lene, Tygo en plusmama van Yana samen met mijn man Werner proberen we het in goede banen te leiden. Van opleiding ben ik gediplomeerd Schoonheidsspecialiste , hiernaast ben ik ook Graduaat Verpleegkundige en heb mijn eigen ronde als zelfstandig thuisverpleegkundige. Als zelfstandige thuisverpleegkundige stimuleer ik positieve resultaten in detail en comfortzorg. Deze veelbelovende resultaten kom ik dagelijks tegen tijdens mijn ronde. Een tip die ik zeker wil meegeven is zelfzorg. Neem tijd voor jezelf! Dit is de 1ste stap naar een goede gezondheid met zichtbare resultaten. Ik help je graag op weg naar een betere en mooiere versie van jezelf!

Ik ben me altijd blijven interesseren in beauty en omdat mijn dagelijkse job soms zwaar is zocht ik toch terug die uitlaatklep …..BEAUTY.
Daarom ben ik gestart op 1 Februari 2020 met mijn eigen schoonheidssalon ….BEAUTY TIME. Je kan bij mij terecht voor een deugddoende gelaatsverzorging op maat en hiervoor werk ik met het biologische huidverbeteringsmerk Wu Mei.
Verder kan je bij me langskomen om je voetjes eens in de watten te leggen , of ervoor te zorgen dat je mooie handen hebt door de producten van Urban Nails.Kortom ik doe er alles aan om je weer te laten stralen op alle mogelijke manieren en doe dit met heel veel plezier !!!
Een andere kijk op huidverbetering

Wu mei

Image1

Wu Mei Cosmetology….skincare whith a soul!!!!East meets West, huidverbeteringsproducten met een combinatie van high level oosterse en westerse ingrediënten gebaseerd op bewezen TCM mechanismen inzake huidverbetering en anti-aging.
Een andere kijk op huidverbetering !

De grootste reden hiervan is het inzicht dat we een huid de beste ingrediënten kunnen geven, echter zien we dat deze niet altijd op de plaats van bestemming aankomen. Vergelijk dit met een plant die de beste voeding krijgt, maar in verkeerde bodem staat...deze voeding zal de plant niet redden. Onze huid is dagelijks onderhevig aan zowel interne als externe stress. Het nadelig effect hiervan op de microcirculatie zorgt ervoor dat in onze huid niet alles kan getransporteerd worden naar de plaats van bestemming.Draai dit gegeven om en Wu Mei Cosmetology is geboren. De huid wordt anders “gelezen”, zo werkt Wu Mei niet symptoom bestrijdend, maar probleem oplossend.Met andere woorden, we zetten de plant eerst in goede bodem en geven dan de juiste voeding die zij nodig heeft om te kunnen bloeien. Daarom wordt er hier gewerkt volgens de 5 elementen Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water.

Het concept van schoonheid en een jeugdige uitstraling van je huid, vanuit TCM perspectief, is dat Qi en Bloed rijkelijk moeten kunnen stromen in de interne organen en de uitwendige structuren, zoals de huid. Een goede celstofwisseling verzekert de levensduur en de regeneratie van de huidcel. Maximale micro circulatie zorgt ervoor dat afvalproducten van de stofwisseling geëlimineerd worden en micro-nutriënten en zuurstof naar de cel getransporteerd worden.

Dus in TCM Cosmetology ligt de focus op het optimaliseren van dit Qi en Bloed mechanisme, terwijl in de westerse cosmetica de behandeling louter bestaat op het toevoegen van allerlei substanties aan de huid, meestal enkel van buitenaf, ongeacht van de toestand van de circulatie in die huid of de conditie van de huidcellen.

Dus met goed werkende interne organen, voldoende water drinken en een gezond dieet en levensstijl, kan de huid zich zelf voeden en regenereren, als het celmetabolisme en microcirculatie intact zijn. Onze huid doet dit heel ons leven. Met in het achterhoofd dat onze huidcellen zich, ongeveer elke vier weken, vernieuwen, kunnen we onze toestand en de uitstraling van onze huid verbeteren binnen een maand. Daarom WUMEI!

Gebaseerd op volledig natuurlijke fytotherapeutische ingrediënten, met de kennis van de klassieke principes van anti-aging uit het oude China, ontwikkeld en geproduceerd volgens de hoge kwaliteitsnormen van onze premium Duitse cosmetica producent. Volgens het oude gezegde ‘de huid is slechts de bewaarder van onze innerlijke schoonheid’ wordt elke lijn tevens ondersteund door gericht voedingsadvies en kruidensuppletie, aangepast specifiek per huidtype. Laat ons u meenemen op een nieuw pad naar de ultieme schoonheid, nieuwe inzichten, die naast een blijvende jeugdige uitstraling, uw klanten, uzelf en uw geliefden ondersteunen naar een totaal gevoel van well-being.