Evy Stippelmans

Evy Stippelmans (°1982)

" alles wat je nodig hebt zit in jezelf"


Ik wist al snel dat ik iets wilde betekenen voor anderen. Ik startte met de opleiding maatschappelijk werk en begon daarna te werken als teambegeleider in een dienst voor gezinszorg. Hier heb ik bijna 17 jaar gewerkt.

In 2018 begon ik aan de 4-jarige opleiding tot gezondheidsconsulent aan de Levensschool te Tongerlo. Dit was een hele verrijking en ik wilde verder en dieper aan de slag met het coachende en therapeutische stuk. Na het behalen van het diploma van lifecoach en bachcoach besloot ik in 2021 om over te stappen naar de therapieopleiding ‘Postgraduaat psychotherapie in de Interactionele Vormgeving’ aan de Educatie Academie te Berchem.

Doorheen deze opleidingen kwam ik in contact met mijn innerlijke kern en ontdekte ik dat alles wat je nodig hebt, in jezelf zit. Heel graag wil ik anderen begeleiden in dit proces naar de (her)ontdekking van de eigen innerlijke wijsheid en kracht.

Ik kan genieten van de kleine dingen van het leven, van de natuur en van de verbinding met anderen. Een etentje, een wandeling, een goed boek, samen een beetje filosoferen, nieuwe uitdagingen,… zijn dingen waar ik gelukkig van word.