InnerForce

Stacks Image 6
InnerHorse Acupunctuur

"Paarden zijn onze innerlijke spiegels, ze vertellen ons precies hoe wij ons voelen."


Fysiek, mentaal of emotionele blokkades weerhouden ons vaak om tot een dieper contact te komen met ons lichamelijk bewustzijn en daardoor ook met ons paard.
Vaak zijn blokkades bij paarden een weerspiegeling van ons zelf. Door dit te zien, te voelen en te herkennen is de stap naar handelen dichterbij.

Door te handelen en de verandering in onszelf toe te passen helpen we niet alleen ons paard maar ook onszelf.
Je kunt jezelf en de relatie met je paard naar een hoger niveau brengen. Een niveau waar meer ruimte is voor nieuwe mogelijkheden.

Hoe dichter we bij onze eigen bron of kern durven komen, de kracht hiervan kunnen en durven voelen, hoe beter en intenser we met paarden kunnen communiceren. Innerlijke wijsheid en liefde komen vrij.

In de acupunctuur gebruiken we het fysieke lichaam als voertuig tot verandering. Het instrument “de naald” een intentie “Yi” en de specifiek gekozen punten zorgen ervoor dat de energie “Qi” gaat stromen en voor verandering zorgt.

Zit je al langer vast in een patroon samen met je paard en krijg je hier moeilijk verandering in dan kan acupunctuur hulp bieden om energie in beweging te zetten. Hierdoor kun je sneller door blokkades heenwerken.

De energie en inzichten die vrijkomen kunnen direct verhelderend zijn of vragen om verdere begeleiding of verdieping samen met je coach of leraar.